1

Woonwensen

Vul jouw gegevens in op de website en je ontvangt een bevestigingsmail waar je de registratie moet bevestigen. Gefeliciteerd, je hebt een account voor The Family. Ga snel naar je account en vul jouw woonwensen in!

2

Start verhuur

De verhuur is gestart in juli. De eerste inschrijfperiode liep tot en met 6 augustus. Je kunt je nu nog inschrijvingen als reserve kandidaat. 

3

Inschrijven

In de inschrijving dien je jouw woon- en werksituatie aan te geven en aan de hand van jouw situatie bepalen wij welke informatie je via Datakeeper moet aanleveren. Lees in de volgende stap meer over Datakeeper.

4

Datakeeper

Om op een veilige en betrouwbare manier in aanmerking te kunnen komen voor een woning in The Family, worden je (persoons)gegevens geverifieerd via Datakeeper. Datakeeper is een applicatie op je telefoon om dit veilig en snel te doen. Met Datakeeper kunnen we jouw privacy beter waarborgen en ben je zelf in controle over de verstuurde gegevens.

Je dient te beschikken over de inloggegevens van jouw DigiD. Het is helaas niet mogelijk om in te loggen met de DigiD app. Je moet in het bezit zijn van je gebruikersnaam, wachtwoord en je moet ervoor zorgen dat de sms-verificatie aanstaat. Kijk op: https://www.digid.nl/inlogmethodes/sms-controle/ om te controleren of de sms-verificatie aanstaat.

5

Toewijzing

Na de inschrijfperiode zullen de woningen worden toegewezen. Het toewijzingsproces gaat automatisch via de verdeelassistent. Er wordt bij de toewijzing rekening gehouden met de inkomenseis: minimaal 1 en maximaal 2 keer modaal. De toewijzing is op voorbehoud van aanvullende documentatie die je na acceptatie van de toewijzing moet aanleveren, wederom via Datakeeper. De eerste inschrijfperiode liep vanaf medio juli t/m begin augustus. Na deze periode kun je je inschrijven als reserve kandidaat.

6

Aanvullende documenten

Als een woning aan je is toegewezen, kun je deze accepteren of weigeren. Na acceptatie zullen aanvullende documentatie aan de hand van jouw situatie worden uitgevraagd. De documentatie kun je uploaden in jouw account.

7

Digitaal tekenen

Als jouw documentatie is goedgekeurd, wordt er een huurovereenkomst opgesteld. Deze wordt aangeboden per mail en kun je digitaal ondertekenen.

8

Verwachte oplevering

Vaak wordt er iets voor de oplevering een kijkdag georganiseerd voor contractanten. Je kunt dan alvast alle maten opmeten zodat je jezelf kunt voorbereiden voor de verhuizing. De prognose van de oplevering is in kwartaal 4 van 2023. Minimaal vier weken voor de definitieve datum, ontvangen de huurders bericht over de oplevering.