Hier woon je centraal

Ideale locatie

Jullie plek in de stad met alle voorzieningen dichtbij. Winkelcentrum De Hoven Passage vind je naast de deur, het historische centrum van Delft op vijf minuten fietsen en steden als Rotterdam en Den Haag 30 minuten met het ov of 15 minuten met de auto. The Family is ideaal als je graag woont in een stedelijke omgeving.

Uitstekende bereikbaarheid

Steden als Rotterdam en Den Haag 30 minuten met het ov of 15 minuten met de auto. The Family heeft een overdekte parkeergarage en fietsenstallingen met 54 autoparkeerplaatsen en plek voor 413 fietsen . Vanuit hier ben je binnen no-time op de A4 of op station Delft. Stationsplein is 15 minuten lopen of 5 minuutjes met de fiets. Kortom, The Family is ideaal als je graag woont in een stedelijke omgeving.

 

Alle voorzieningen binnen handbereik

Winkelcentrum De Hoven Passage vind je naast de deur, het historische centrum van Delft op vijf minuten fietsen. Verken de geplaveide straten en bewonder de wereldberoemde Delfts blauwe tegels, terwijl je geniet van gezellige cafés en restaurants. Met toonaangevende technologische universiteiten en innovatieve bedrijven is Delft ook een broedplaats van kennis en vooruitgang. Of je nu wilt genieten van culturele evenementen, groene parken wilt verkennen of wilt profiteren van uitstekende winkelmogelijkheden, Delft biedt een scala aan voorzieningen die je verblijf onvergetelijk maken.

Delft heeft het

Een stad met meer dan 100.000 inwoners, grachten, een historisch centrum, iconische gebouwen en zelfs een eigen kleur. Er is weinig wat Delft niet heeft. Ontdek de bruisende stad Delft en laat je betoveren door de unieke combinatie van historische charme en moderne voorzieningen. Met zijn bruisende marktplein, gezellige cafés en diverse winkels biedt Delft een unieke mix van cultuur, geschiedenis en moderne flair. Of je nu ronddwaalt door de eeuwenoude straten, de prachtige Oude Kerk verkent of geniet van een ontspannen boottocht langs de grachten, Delft verwelkomt je met open armen en belooft een onvergetelijke ervaring.

De Toekomst

Nieuw Delft

The Family ligt in de wijk Voorhof. In Voorhof heb je alles bij de hand: fitnessclubs, scholen, een winkelcentrum, kinderopvang en ga zo maar door. Winkelcentrum De Hoven Passage, tegenover The Family, heeft een groot aanbod aan winkels zoals supermarkten, kleding-, vis- en fietsenwinkels en meer. Ten oosten van Voorhof zijn plannen voor een nieuw stadsgebied genaamd ‘Nieuw Delft’ met naast woningen en stedelijke voorzieningen ook veel ruimte voor groen en water. Zo komt bovenop de spoortunnel die onder de wijk doorloopt het Van Leeuwenhoekpark, een nieuw stadspark van ongeveer 600 meter lang en 40 meter breed.

Er is voor jong en oud van alles te beleven

Word jij onderdeel van de familie?

Welkom bij The Family, jouw nieuwe thuis waar je komt te wonen in een levendige en hechte gemeenschap vol gezelligheid! Bij The Family krijg je niet alleen een comfortabele woning, maar ook een mobiliteitshub met e-bikes, elektrische scooters en deelauto's, gezamenlijke ruimtes zoals een klusruimte, gezamenlijke huiskamer en twee daktuinen met terrassen. Geniet van het gemak en de gezelligheid die The Family te bieden heeft en sluit je aan bij onze familie voor een unieke ervaring!

GENIETEN VAN JE AARDGASVRIJE WONING

Besparen met een duurzame woning

In de winter heb je een heerlijk warme woning en in de zomer wordt je woning enkele graden terug gekoeld (topkoeling). Je woning in The Family heeft een comfortabel binnenklimaat, zonder dat je aardgas nodig hebt. Zo draag je als bewoner bij aan een groene toekomst met minder CO2-uitstoot.

Je woning wordt verwarmd en gekoeld met een warmtepomp. De warmtepomp in je woning verbruikt stroom voor warm tapwater en om je huis te kunnen verwarmen en koelen.

The Family

Stofferingsservice

Alle appartementen in The Family zijn nog niet instap klaar en moeten dus nog voorzien worden van vloerafwerking. Hügge voorziet de bewoners van The Family in deze behoefte. Kies je een vloer van Hügge dan weet jij in ieder geval zeker dat de uitgekozen ondervloer en het laminaat voldoen aan de strenge gestelde eisen voor vloerverwarming en contactgeluid.

Kan ik al een kijkje gaan nemen?
Ja dat kan zeker. Onderstaand zie de link naar het stofferingsportaal. In het portaal kan jij alvast virtueel een kijkje nemen of een afspraak plannen in onze showroom. We begrijpen dat je nieuwsgierig geworden bent, dus neem snel eens een kijkje.

Stofferingsportaal The Family

In 8 stappen naar jouw droomwoning

Swipe horizontaal om de alle stappen te bekijken

Het laatste nieuws volgen?

Heb je belangstelling in The Family Delft? Meld je dan via onderstaand formulier aan als belangstellende. Na invullen van het formulier, ontvang je op het door jou aangegeven e-mailadres een bevestigingslink en na bevestiging een email met de inloggegevens voor jouw persoonlijke account.

Persoonsgegevens
Adresgegevens
Contactgegevens
Aanmelden
Afronden