Als er één paal over de dam is, volgen er meer

De eerste paal en het hoogste punt zijn vaak bijzondere momenten in een bouwproject. Ze worden feestelijk omarmd en gaan zelden geruisloos voorbij. Dat gold onlangs ook voor de eerste paal van The Family in Delft. Veel genodigde, glaasjes bubbels en niet één, maar zelfs drie eerste palen om de grond in te slaan. Een mooi moment om bij stil te staan en de start van een nieuw begin.

Minder indrukwekkend, maar misschien nog wel belangrijker is het moment dat de bouwplaats definitief wordt bevolkt door werklui, machines en materialen. Vanaf dat moment transformeert een kale zandvlakte langzaam in een herkenbaar gebouw om daarna het thuis te worden van vele gezinnen. Zeker in The Family!

En ook dat moment is aangebroken. Niet lang na het slaan van de eerste palen betraden de eerste graafmachines, kranen en heistellingen het terrein van The Family. Als teken dat het echte werk kan beginnen. Het glaasje bubbels ontbrak, maar we zijn er niet minder blij mee! We kunnen niet wachten om te zien wanneer de contouren van het gebouw zichtbaar worden. In 2023 moeten 94 middenhuurwoningen in de verhuur gaan op deze bijzonder locatie in Delft.